Tips, trix & nyheter

Facebook om Black Friday

Black Friday kanske känns långt borta men faktum är att den 23 november närmar sig med stormsteg och vill du vara framgångsrik under denna köpgalna dag så är det hög tid att börja arbetet redan nu. För två veckor sedan var vi inbjudna av Facebook för att närvara vid deras seminarium med temat Black Friday och i denna blogg så delar vi med oss av de insikter och statistik vi fick under seminariet.
Läs mer

Dela den här texten?

Länkskatt & Copyright-filter!

I dagarna har det skrivits mycket om en ny copyright-lag från EU som många menar kommer att förändra internet. Förslaget röstades igenom en första gång i EU-parlamentet i onsdags förra veckan och kommer att innebära en hel del förändringar gällande hur privatpersoner, medier och andra aktörer får bete sig på internet. Nedan går vi igenom förslagen om en “länkskatt” och ett upphovsrätts-filter, samt hur de kan komma att förändra internet.
Läs mer

Dela den här texten?

Facebook Watch är här!

När Facebook lanserar nya produkter som konkurrerar med andra redan befintliga plattformar och produkter så benämns de ofta som “Facebooks nya xx-dödare”. Vi såg det bland annat när de lanserade Facebook Marketplace och nu är det alltså dags igen. Låt oss presentera Facebook Watch, som sägs vara en “YouTube-dödare”. Vad är det? Vi leder dig igenom.
Läs mer

Dela den här texten?