Tips, trix & nyheter

Facebook Messenger

Hur kommunicerar du med dina vänner eller dina kunder idag? Vi drar till med en vild gissning och säger att Facebook messenger troligtvis är ett av de verktyg du använder för detta ändamål. Om inte, så är det definitivt en bra idé att låta Facebook Messenger bli en naturlig del av ditt företags dagliga kommunikation. Vi går igenom varför det är ett bra verktyg att ha koll på samt hur du effektiviserar din kommunikation samt hittar nya sätt att nå till kunder via Facebook Messenger.
Läs mer

Dela den här texten?

Svenskarna och Internet 2018

Det är oktober och därmed har Internetstiftelsen i Sverige släppts årets version av rapporten Svenskarna och internet! Rapporten går igenom allt från hur det svenska folket lyssnar på podd, spelar mobilspel och såklart, hur de använder sociala medier. Nedan går vi igenom hur användningen av de största sociala medierna ser ut i Sverige. Rapporten är i sin helhet på över 120 sidor och vi rekommenderar att alla som är intresserade eller arbetar i branschen bläddrar igenom den då den innehåller mycket intressant information.
Läs mer

Dela den här texten?

Timing är A och O

...Ja, det menar i alla fall Google. En undersökning som de gjort tillsammans med Bain & Company visar nämligen att det numer är av stor vikt att du inte bara känner till din målgrupp och deras intressen, utan även när du kan fånga deras intresse och nå ut med ditt budskap. Hur ska du då tänka och vad bygger detta egentligen på? Vi leder dig igenom innebörden av Googles påstående.
Läs mer

Dela den här texten?