Digital marknadsföringsbyrå

i hjärtat av Stockholm

Sökmotoroptimering

Konsten att vara nummer 1 på Google!

Sökmotorsoptimering (SEO) är en kraftfull digital marknadsstrategi för företag som vill bli mer synliga på nätet. Effektiva och korrekta SEO åtgärder gör att din webbplats rankar högre hos sökmotorerna, vilket gör att du får mer organisk trafik från Google, Yahoo, Bing, Eniro och andra sökmotorer.

Sökmotorer, speciellt Google är de största trafikkällorna idag. De står för mer än 50% av trafiken till alla webbplatser. Man estimerar att det görs över 100 miljarder sökningar varje månad. Hälften av dessa sökningar är av personer som söker efter att köpa produkter och tjänster online.

En bra placeringar på relevanta sökord innebär det att du har ett bra tillfälle att driva relevant trafik till din webbplats för att öka försäljningen och för att öka kännedomen om ditt varumärke. 

vår vision

Våran vision är att vi ska ha en långsiktig relation med våra kunder. Detta görs genom utbildning och information om de bästa digital strategierna.  Vid varje projekt ser vi till att följa Google’s riktlinjer för webbsidor, för att kunna säkerställa att sökmotorsoptimeringen kommer att ge avkastning på lång sikt. Vi hjälper dig med allt du behöver från ett SEO perspektiv och vi älskar att dela med oss av vår kunskap.

Våra SEO-tjänster

SEO består utav 4 delar. Det spelar ingen roll hur du implementerar de, men alla är lika viktiga om du vill nå topp placeringar på den organiska sökresultaten.

1

Nyckelords analys

En nyckelords analys görs för att se vilka sökvolymer och hur konkurensutsatta dina potentiella sökord är. Vi utvärderar dina situation och ina mål basserat på sökorden du vill optimera. Vi berättar hur svåra vi tror att sökorden är och kommer med förslag på relevanta sökord som du kan ha missat. 

2

On page analys och innehålls optimering

Vi analyserar innehållet på din webbplats för att kunna optimera den för dina valda sökord. Våra åtgärder är en del av en fullständig SEO-strategi för att öka din webbplats auktoritet, vilket kommer leda till en positiv effekt på andra sökord. Du kommer även få en rad användbara tips för dina andra sidor och innehåll förutom dina prioriterade sökord. En utförd optimering kommer ha en naturlig effekt på dina hela webbplats. 

3

Off page analys och länkbygge 

Här börjar de långsiktiga arbetet med din webbplats för långsiktiga resultat. Vi bygger relevanta länkar som effektivt kommer att öka synligheten för dina sökord. För bästa resultat kommer länkar att byggas utanför din webbplats. Om det behövs kan du också skapa egna plattformar för att kunna bygga de bästa länkarna för din bransch. Som en effekt av allt detta kommer det leta till att du kommer få trafik från dessa källor, samtidigt som du syns högre på dina sökord.

4

Rapportering & SEO-spårning

Varje månad kommer du att få en rapport där du kan se hur det har gått för sina sökord de olika sökmotorerna. Våra experter kommer att följa upp och implementera de SEO-stategier och åtgärder som tagits fram. Social Media Lab har hjälpt stora och små företag med sökmotorsoptimering. Varje företag har olika behov, plattformar och resurser. Därför tror vi inte på färdiga lösningar utan vi jobbar med skräddarsydda lösningar som passar dig och ditt företag.