sociala medier

Sociala medier är idag en given kommunikationskanal för alla företag oavsett bransch. Alla företag har olika förutsättningar och vår uppgift är att alltid leverera bästa möjliga resultat. Vi är den digitala byrå i Sverige som har längst erfarenhet i branschen och under årens lopp har vi utfört tusentals kampanjer på sociala medier. I mer än 6 år har vi arbetat med att omvandla våra uppdragsgivares likes till kunder och varumärkesambassadörer. För dig som uppdragsgivare betyder det att du kan lita på att vi vet vad som fungerar och ger bäst resultat inom försäljning, distribution och engagemang. Vi hjälper dig med allt från strategier för sociala medier till mediaköp, optimering, content, kreativa ideér och koncept.

Sökordsoptimering

Sökordsoptimering handlar både om att göra en webbsida synlig i sökmotorer och att uppnå goda resultat i den organiska rankingen på Google, Yahoo och Bing. Varje månad sker över 61 biljoner sökningar och uppskattningsvis hälften av dessa är relaterade till shopping och inköp. För att ett företag ska lyckas med sin sökordsoptimering behövs både en strategisk plan och ett utmärkt team. Vi går alltid in med visionen att vi ska vara långsiktiga och hjälpa våra kunder genom att utbilda och informera om vad som är rätt strategi. Onlinemarknadsföring ger avkastning både på kort och lång sikt, därför är det viktigt att det görs rätt från början. Vi hjälper dig med allt du behöver utifrån ett sökmotoroptimeringsperspektiv och älskar att lära ut vad som fungerar bäst idag. Vi ser helt enkelt till att din sökmotoroptimering ger resultat.

Utbildning

Att ha längst erfarenhet och vara ledande inom branschen innebär ett stort ansvar. Vi arbetar därför hårt med vårt utbildningsprogram och delar med oss av vår kunskap genom att tillhandahålla föreläsningar och kurser till skolor och företag. Våra program och föreläsningar hjälper dig att lyckas med företagets digitala närvaro och täcker områden som de senaste trenderna inom digital marknadsföring och sociala medier samt framgångshistorier och fallstudier. Vi skräddarsyr utbildningen efter dina eller ditt teams behov och önskemål. Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar just dig.

Utveckling

Social Media Lab är en fullservicebyrå inom utveckling. Vi besitter stark teknisk kompetens och erbjuder utveckling av allt från avancerade plattformar till enklare webbsidor. Vi har spetskompetens inom kodning och involverar utvecklare med utmärkta tekniska kunskaper i varje projekt. Snabba laddningstider, användarvänligt gränssnitt och väl beprövad teknik är en självklarhet för oss.

content

Att skapa content för olika digitala kanaler kan vara både tidskrävande och knepigt. Vi erbjuder därför våra uppdragsgivare att upprätthålla ett regelbundet flöde av innehåll på sociala medier, webbsidor och bloggar. Som uppdragsgivare har du alltid tillgång till vårt verktyg SocialContent.se. Verktyget ger dig tillgång till en översikt av kommande content samt möjlighet att ge feedback, se resultat och statistik samt följa vårt dagliga arbete med produktionen av ert content.