Digital marknadsföringsbyrå

i hjärtat av Stockholm

vi skapar

dina digitala kampanjer

TILLSAMMANS

UPPNÅR VI FANTASTISKA RESULTAT

Social Media Labs historia började 2010. Sedan dess har vi levt och andats digital media. Med andra ord – vi älskar det vi gör!

Idag arbetar vi med några av Europas största företag. Vi hjälper dem med sin sociala närvaro och ser till att de ligger i toppen på världens sökmotorer. Vi är stolta över att kunna kalla oss en av Sveriges bästa digitala byråer och den främsta byrån inom marknadsföring på Facebook och Google. Vårt team består av utvecklare, designers, contentskribenter, annonsoptimerare, digitala strateger och sökmotoroptimerare.

Vi ser fram emot att höra om din verksamhet och dina digitala utmaningar!

våra senaste case

vad våra kunder säger

I SML har Svenska Spel funnit helt rätt samarbetspartner för att nå ut med vårt employer brandingbudskap i sociala medier, vilket var vårt behov när vi valde byrå för marknadsföring och medieplacering av vårt arbetsgivarvarumärke. Med sin breda kunskap inom målgruppsbearbetning, spetskompetens inom digital marknadsföring samt höga engagemang har SML bidragit till att vi kunnat lägga grunden för vår målgruppsbearbetning i sociala medier och kunnat stärka bilden av oss som en attraktiv arbetsgivare!

SML besitter stor kompetens, flexibilitet och lyhördhet inför stora som små frågeställningar vilket är delar vi värderar mycket högt och detta tillsammans med att de dessutom är ett väldigt trevligt gäng gör att jag gärna rekommenderar SML som samarbetspartner!

Svenska Spel

Malin SandellAnsvarig Employer Branding

Social Media Lab har ett högt engagemang i att utveckla, förbättra och utbilda för att vi som kund ska uppnå bästa resultat av investerade resurser i social/digital marknadsföring.

Teamet hjälper oss främst med SEO-strategi och adwordskampanjer för projektsiter som lever under begränsad tid och är därför beroende av hög digital närvaro snabbt. Där ser vi hur den organiska trafiken ständigt förbättras och ökar i relevans tillsammans med ADW-kampanjer som driver konverteringar.

Jag rekommenderar SML främst för högt engagemang, deras lättillgänglighet och att de bjuder på råd i och utanför pågående projekt för att vi som kund ska utvecklas i den digitala närvaron.

Midroc Property Development AB

Helena GällstadProjektledare Marknad

Social Media Lab is an important and reliable supplier. With deep technical know-how and high level of service they help us with the work we perform for our customers.

ClearOn

Pierre GewerthProduct Manager

During autumn 2015 Adecco ran a campaign on the theme of job satisfaction, which also included a personality test. We hired Social Media Lab to optimize our advertising on both Facebook and Instagram. The campaign exceeded all expectations. An entire 55 000 people completed the test! Most of the traffic came from Facebook. I can heartily recommend Social Media Lab for maximizing the effect of advertising in social media.

Adecco Sverige

Anna-Karin WimanOnline Community Manager

SML always do that little extra and are eager that I as a customer will get the results for my investment. We have really enjoyed the benefit of their knowledge during our collaboration and I can warmly recommend SML for advertising in social media.

Ledarna

Pär BergDigital Sales Responsible

Social Media Lab är en innovativ byrå som ser till att vi alltid ligger i framkant vad gäller sociala medier, och de spelar en extremt viktig roll i våran marknadsstrategi. Teamet har en härlig och positiv can-do attityd, är väldigt proffesionella samt visar ett starkt engagemang för våra produkter.

Warner Bros. Entertainment

Josephine StäringNordic Sr. Product Manager FILM

Hantera, schemalägg och mät ditt content i sociala medier. Märk vilka poster du vill sponsra så sköter vi resten!

Jobbar du på en byrå?

Social Media Lab agerar idag underbyrå åt några av Sveriges största medie-, PR- och reklambyråer. Vi hjälper dem med kreativa koncept, digitala medieköp, design samt system och webbutveckling. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med dina befintliga och nya kunder.

Kontakta oss

Kontakta oss på [email protected] eller ring: +46 8-522 304 30